in

Постить оголені фото від безділля: дорослий син голови Черкаської ОВА Табурця показав, як чилить в Іспанії

Навесні цього року голова Черкаської військово-цивільної адміністрації генерал-майор Ігор Табурець вже опинявся в центрі скандалу у зв’язку з дивною поведінкою його повнолітнього сина Дмитра, який проживає в Парижі.

Наразі Табурець-молодший переїхав до Іспанії, проте від свого способу життя відмовлятися зовсім не збирається, знову підставляючи під удар свого батька, який і так є фігурантом розслідувань у зв’язку з корупцією. З самого початку повномасштабного вторгнення син високопосадовця проживає в ЄС і займається тим, що він сам називає «творчістю».

Ілюстраціями своїх творів Діма ділиться з передплатниками в Інстаграм, профіль якого, щоправда, поспішив закрити після надмірної уваги українських журналістів. Наприклад, кілька днів тому він опублікував відео, на якому в одних трусах та сонцезахисних окулярах, закривавлений, вилазить із інсталяції у формі гігантської вагіни. «Народжений сяяти» — скромно підписав ролик син губернатора.

Сторінка «Діммі Табурца» рясніє подібними публікаціями. Зважаючи на все, чоловік трохи «повернутий» на темі «оголення».

Зазначимо, інформаційний портал «Знай» повідомляв , що з державного бюджету України витратили майже 2,6 млн на поїздки голови Черкаської ОВ Ігоря Табурца, щоб той встиг на фотосесію з кавунами.

Ігор Табурець із кавунами

Читайте також: «Ти нечисть, злодій, який зараз робить бізнес на крові хлопців» — мер Житомира вкотре потрапив у скандал із заміною бруківки

Тельцям — серйозна розмова з керівництвом, а Стрільцям — нові перспективи в кар’єрі: гороскоп на 19 жовтня

Мурашки по шкірі: 58-річна Елізабет Герлі покружляла перед камерою в білому купальнику