in

Потап з Настею Каменських таємно виїхали з України — супутниця опублікували кадри з літака

Зіркове подружжя Потапа та Насті Каменської, яке виїхало з України за тиждень до початку повномасштабного вторгнення і не поспішало повертатись в рідну країну, знову засвітилося за кордоном.

Репер разом із дружиною вирішили відпочити від важких буднів в Україні і попрямували з валізами на відпочинок до Іспанії. Таку інформацію надав відомий блогер Богдан Беспалов, розмістивши знімки в своєму Телеграм-каналі, де зображений чоловік, який з точністю нагадує Потапа, у варшавському аеропорту імені Фредеріка Шопена.

Як Беспалов зізнається, то цими кадрами поділилася підписниця, якій випала нагода подоружувати разом із відомими зірками.

«Сьогодні о шостій відлітала з аеропорту «Шопена» в Барселону… і побачила на рейсі Потапа з Настею«, — процитував Беспалов.

А згодом, продюсер розмістив у себе на сторінці селфі в такому ж одязі, як у чоловіка, який полетів у Барселону, додавши загадковий підпис: «і я пливу поміж концертами… але обов’язково додому. Кілька днів у подорожі і післязавтра рідні обличчя».

Варто додати, що ні у Потапа, ні у його дружини Насті не заплановано концертів в Мадриді на найближчий час.

Читайте також: Любові вистачило на чотири місяці: ексчоловік Ані Лорак розлучається з українкою

«В Європі всі наді мною ржуть»: путініст Сергій Звєрєв, який підтримував Україну, втратив бізнес через війну

Тельцям — серйозна розмова з керівництвом, а Стрільцям — нові перспективи в кар’єрі: гороскоп на 19 жовтня