in ,

Мер зруйнованої Славути — громадянин РФ?! У Мережі з’явився документ, який кидає тінь на біографію В. Сидора

У ніч на 25 жовтня внаслідок атаки російськими безпілотниками було пошкоджено майже половину міста Славута на Хмельниччині.

Внаслідок падіння уламків збитого БПЛА на об’єкт критичної інфраструктури, розповсюдилася вибухова хвиля, яка була настільки сильною, що завдала руйнувань сотням житлових будинків, закладам освіти, культури та адмінбудівлям. Важливо відмітити, що сама Славута знаходиться в 10 кілометрах від Нетішина, де розташована Хмельницька атомна електростанція.

Примітним є той факт, що не так давно на одному з популярних Телеграм-каналів був опублікований матеріал, автор якого запідозрив мера Славути Василя Сидора у тому, що він є громадянином країни-агресора. Так, у 2017 році Сидор, як член партії «Батьківщина»  Ю. Тимошенко, вирішив похвалитися перед виборцями переліком своїх нагород, серед яких журналісти звернули увагу на «Медаль «300 лет Российскому флоту», Указ Президента Российской Федерации от 30. 07. 2005 г.» 

Фото: Тelegram

Автор матеріалу звернув увагу, що згідно даних «Вікіпедії», цією відзнакою нагороджуються лише громадяни РФ.

Фото: Тelegram

Наразі невідома реакція самого Василя Сидора на вказані факти.

Читайте також: Відома співачка-мовчунка із Черкас отримала російське громадянство: тепер офіційно фінансуватиме війну в Україні

Тельцям — візит до лікаря, а Дівам- конфліктна ситуація: гороскоп на 27 жовтня

Філіп Кіркоров із коханцем покинули Росію! (ФОТО)