in

Відома співачка-мовчунка із Черкас отримала російське громадянство: тепер офіційно фінансуватиме війну в Україні

Російська співачка українського походження Анна Asti, яка замовчує повномасштабне вторгнення та, незважаючи на загарбницькі дії окупантів продовжує працювати в РФ, отримала російське громадянство.

Попри те, що артистка, яка народилася в Черкасах та на власні очі бачила, що коїлося в Україні 24 лютого 2022 року, повернулася в країну-терористку до свого чоловіка-росіянина Станіслава і продовжила розвивати свою сольну кар’єру та розважати кремлівську владу, яка віддає накази знищувати українську націю. В 2021 році путіністка в одному із своїх інтерв’ю для Ксенії Собчак зізналася, що перебуває в Росії з українським паспортом і поки що немає намірів щось змінювати, адже після весілля їй надали дозвіл на тимчасове проживання тут. Вона заявила, що бажає вільно приїжати в Україну, адже там залишилася вся її родина та мама.

«Там у мене вся сім’я, яку я часто відвідую. Хочу спокійно їздити до мами, обіймати її», – заявила співачка-мовчунка.

Однак, зараз Анна Дзюба наважилася на отримання російських документів, які надають їй право офіційно попвнювати бюджет країни-терористки, а остання в свою чергу використовує їх для закупівлі зброї проти мирного українського населення.  Проте, наразі невідомо, чи співачка відмовилася від громадянства своєї Батьківщини.

Що спонукало артистку на такий крок — залишається здогадками. Можливо, її спонукало те що, з українськими документами у неї виникли проблеми з бізнесом, а також податкова служба прикрила діяльність українки в РФ. Тому «криваві» рублі спонукали її на прийняття такого рішення.

«Бабиного літа в Україні не буде»: синоптики приголомшили прогнозом на жовтень

17-річну доньку Ольги Фреймут обізвали в соцмережі: ведуча вийшла з себе і відповіла кривдниці!