in ,

На фронті загинув білоруський доброволець з позивним «Борт», який визволяв Ірпінь та Херсон

В Україні загинув 31-річний доброволець з Білорусії Павло Горбач з позивним «Борт», який брав участь в спецоперації визволення Ірпеня на Київщині та Херсона на півдні країни.

Трагічну звістку про втрату повідомили журналісти, а також про смерть друга сповістили його товариші. Наразі невідомо подробиці його загибелі. Однак друзі розповіли, що в останнє він з’явився в соціальних мережах на початку цього тижня.

Доброволець разом зі своїм другом Дмитром Апаносовичем з позивним «Терор» приїхали в Україну на початку повномасшабного вторгнення та стали на захист українських земель. Під час визволення Ірпеня «Терор» отримав смертельне поранення.

«Війна – це все сіре, брудне і кров. У носі досі солодкуватий запах згорілої людини. Війна – це крики жінок і дітей, вони кричать «Допоможіть». Найбільше запам’ятався контужений 17-річний хлопець, другокурсник Української військової академії. Він збожеволів, коли побачив, як розривало на мінах його товаришів. Найбільше запам’яталися його очі», – розповідав Горбач виданню Belsat на початку літа 2022-го.

В 2020 році брав активну участь у протестах в рідній країні, але був вимушений втекти звідти аби не потрапити в кримінальну історію. Тривалий час працював далекобійником у Польщі.

«Ти хочеш мене!» — Анна Трінчер оголила сідниці та груди у новій спокусливій фотосесії

41-річна Брітні Спірс повністю оголилася на пляжі та посвітила пишними сідницями