in ,

Зарізали одного і поранили ще чотирьох чоловіків: у Кам’янці-Подільському п’яні військові влаштували криваву різанину

Жахлива подія сталася увечері середи, 31 жовтня, у місті Кам’янець-Подільський на Хмельниччині. І знову фігурантами злочину стали нетверезі військовослужбовці ЗСУ.

За повідомленням джерел у правоохоронних органах видання РБК, інцидент стався неподалік магазину «Мічурінськ» що на вулиці Любомира Гузара (колишня вул. Космонавтів). Один із трьох військових, які перебували у стані алкогольного сп’яніння, під час раптового конфлікту ударив ножем у груди 32-річного місцевого жителя.

Після цього військовослужбовці увійшли до під’їзду житлового будинку, де продовжили різанину, внаслідок якої вбили 42-річного місцевого мешканця. Також нападники побили 36-річного місцевого жителя і 38-річного колегу-військовослужбовця. Загалом від рук п’яних військових постраждали п’ятеро осіб.

Скріншот: сайт ГУНП у Хмельницькій області

Зараз підозрювані затримані і дають покази слідчим. За словами свідків, ними виявилися мобілізовані з Білої Церкви, які ще не були на фронті а лише проходили навчання у Кам’янці-Подільському.

Нагадаємо, кілька днів назад п’ятеро нетверезих військових жорстоко побили і обікрали побратима у Чорноморську, унаслідок чого потерпілому діагностували перелом шиї та набряк головного мозку.

Ракам — переглянути свій спосіб життя, а Левам — взяти владу у свої руки: гороскоп на 2 листопада

Максим Галкін несподівано оголосив про відміну всіх концертів