in ,

Зламана шия та набряк мозку: п’ятеро військових жорстоко побили і обікрали побратима у Чорноморську

Жахливий інцидент трапився в неділю, 22 жовтня о 23:45 на вулиці Лазурній у Чорноморську.

Судячи з відео камер спостереження, до старшого сержанта спочатку підійшов невідомий, і наніс йому кулаком удар в обличчя, після якого той упав. Одразу після цього до потерпілого підійшло ще четверо чоловіків і стали жорстоко бити лежачого ногами.

Потому нападники відібрали у непритомного його особисті речі: військовий квиток, телефон і банківські картки. Поліція кваліфікувала злочин як хуліганство, вчинене групою осіб. Утім, кваліфікацію злочину можуть змінити після того, як експерти зроблять висновки щодо тілесних ушкоджень військового.

Справа отримала неочікуване продовження після публікації в Мережі директора муніципальної варти Чорноморська. Він розповів, що перед поліцією на місце події за викликом приїхав підрозділ муніципальної варти. «Хлопці приїхали на місце, коли бійка уже завершилася. Потерпілий лежав на землі. Хлопці викликали поліцію та швидку допомогу, до приїзду швидкої надали потерпілому долікарську допомогу… Нападників встановили, це також військові. Це була бійка між військовими, їх особи встановлено… Потерпілий ще був у свідомості, він знав, що це також були військовослужбовці, тому заяву у поліцію він не писав, це зробили його родичі на другий день… Нажаль вони побилися на нетверезу голову…», — розповів подробиці представник муніципальної варти.

Наразі потерпілий знаходиться у лікарні. У нього діагностовано перелом шиї та набряк головного мозку.

Читайте також: «Мене одну дратують військові, які жаліються, що у них складна робота?» — харків’янка розлютила українців цинічним відео

«Мене одну дратують військові, які жаліються, що у них складна робота?» — харків’янка розлютила українців цинічним відео

Наркотична залежність Топалова та насильство в сім’ї: стали відомі шокуючі подробиці про шлюб Регіни Тодоренко