in

Тамара Гвердцителі вперше за довгий час з’явилася на публіці і висказалася про війну в Україні

Знаменита грузинська артистка Тамара Гвердцителі з початку повномасштабного вторгнення припинила виступати в РФ, однак прямо звинуватити Росію у розв’язанні війни не наважилася.

Останній допис в соцмережах співачки датується 24 лютого 2022 року, коли, у день, коли російські війська по всьому фронту ввійшли в Україну, вона привітала росіян з «Днем защитника отечества». З того часу вона заявила про скасування концертів і рідко з’являлася у публічному просторі, за виключенням кількох концертів за кордоном.

І ось знаменита співачка вийшла на сцену у Казахстані і вперше заговорила про війну. Гвердцителі зробила це перед виконанням свого хіта «Свеча». «Сьогодні у світі твориться таке, що кожен з нас і в душі має запалити свою свічку. Свічку добра, миру, людяності», – проговорила у мікрофон народна артистка РФ. Закінчивши промову, співачка заплакала, а світлотехніки пофарбували сцену в синій колір і запалили жовті прожектори, символізувавши, таким чином, прапор України.

Читайте також: Українська співачка зраділа коли її образ використали для заклику зміни прізвищ на російські: «Приємно, що я лице українського нацизму!»

«Не забудь штани зняти в Дубаї, як колись в р*ші» — українці розкритикували нову пісню Потапа «Рай де?»

Козерогам – успішні зміни, а Рибам – збій в особистому житті: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 20 листопада