in

Розлютила росіян: куди зникла з радарів грузинська співачка Тамара Гвердцителі та який її вчинок не сподобався шанувальнникам

Грузинська та російська естрадна співачка Тамара Гвердцителі після повномасштабного вторгнення РФ в Україну скасувала всі свої концерти в країні-терористці, хоча відкрито війну так і не засудила, а потім вирушила до Тбілісі та зникла з радарів. Через рік артистка перервала мовчання – в мережі з’явилася інформація, що вона вирушає з гастролями до США. Це не на жарт розлютило росіян, які, очевидно, вважають, що грузинка має виступати лише для них.

Зокрема, «неприпустимою» поведінкою виконавиці обурилися активісти громадського руху «Отцы России», пишуть пропагандистські ЗМІ. Вони вимагають позбавити Гвердцителі російського громадянства, яке вона отримала ще у 2000 році.

Z-патріоти вже звернулися до Генпрокуратури та СК РФ з проханням розглянути питання про анулювання громадянства Росії народної артистки РФ.

Активісти хочуть, щоб у виконавиці відібрали російський паспорт та позбавили її можливості заробляти у країні-агресорці.

Анонсований тур Америкою, який так розлютив росіян, відбудеться цього літа. У програмі – вісім міст. Вартість квитків коливається від 75 до 125 доларів. Також Гвердцителі оголосила ціни на корпоративи – від 50 тисяч євро, не включаючи райдер та трансфер.

Наразі співачка, за інсайдерською інформацією, вирішує проблеми зі здоров’ям, які у неї виникли після смерті матері. 83-річна Інна Кофман померла в Грузії у жовтні минулого року. Варто зазначити, що саме через неї артистка відмовилася виступати в РФ після початку повномасштабної війни та повернулася до рідного Тбілісі. Справа в тому, що мама зірки – одеситка. Вона дуже болісно переживала події на Батьківщині.

«Хоче довести її до самогубства» — найстарішу маму України хочуть судити та позбавити батьківських прав

«Коханка» Зеленського та Коломойського: російські пропагандисти зганьбилися брехливим сюжетом про життя Тіни Кароль