in

Виник конфлікт з головою громади від ОПЗЖ, що призначив собі 100% премії: відома причина дій підривника на Закарпатті

Став відомий мотив вчинку депутата Керецьківської територіальної громади Батрина Сергія, який підірвав три гранати під час чергового засідання своїх колег.

Вибухи пролунали між 11 і 12 годинами п’ятниці, п’ятнадцятого грудня у приміщенні Керецьківської сільської ради. В цей час обговорювалися деякі питання ухвалення місцевого бюджету на 2024 рік, а саме встановлення розміру заробітної плати та премій голові ОТГ, депутату від забороненої в Україні партії ОПЗЖ Михайлу Мушці.

Коли Батрин спробував заперечити проти голосування, наголосивши, що у час війни є потреби, які потребують першочергового фінансування, на відміну від преміювання чиновника, і запросив слово, йому відмовили. Спробувавши висловитися з місця, депутат не зміг добитися уваги депутатів.

@denisstrelov #україна #україна🇺🇦 #владаукраїнинарод #війнавукраїні #2022україна🇺🇦 #войнавукраине #вільнаукраїна #українабезкорупції ♬ оригинальный звук — denisstrelov

Після цього 54-річний чоловік вийшов з приміщення і за кілька хвилин повернувся і зупинився при вході. Послухавши деякий час дискусію своїх колег, депутат звернувся до них за словами «Можна, я скажу?».

Після цього Сергій Батрин спокійно витягнув з кишень три гранати, і по черзі зірвавши з них чеки кинув їх на підлогу посеред кімнати. Прогриміли вибухи, внаслідок яких постраждало 26 людей, 6 з яких у важкому стані.

Медики проводять реанімаційні заходи також і щодо чоловіка, який підірвав гранати. Наразі палату з підривником охороняють поліцейські, аби врятувати його від самосуду з боку родичів постраждалих депутатів.

Служба безпеки України розслідуватиме подію за ч. 1 ст. 258 – терористичний акт. Санкція статті передбачає від п’яти до десяти років позбавлення волі.

«Чоткий паца», який наразі служить в лавах ЗСУ, став батьком. ВІДЕО першої зустрічі у пологовому будинку

Овнам — реалізація давніх мрій, а Водоліям — ризик впасти на саме дно: Гороскоп для всіх знаків Зодіака на 17 грудня