in

Всупереч застереженням лікарів, подружжя з карликовістю народило трьох дітей: мають власний бізнес та знімаються в кіно

Чарлі і Каллен Адамс — подружжя з карликовістю, яке мешкає в Інвереллі на півночі Нового Південного Уельсу.

Жінка має зріст 127 см та хворіє на ахондроплазію, що базується непропорційною тілобудовою та можливими проблемами з хребтом, а чоловік — на 10 см вищий за неї та має  гелеофізичну дисплазію, через яку виникають проблеми з серцево-судинною та дихальною системами.

Незважаючи на свій діагноз, ця сім’я вміє насолоджуватись життям: жінка — займається бодібілдингом та працює на телебаченні, а чоловік — має власний бізнес та знімається в кіно. Попри те, що Чарлі має малий зріст — вони ризикнули і змогли народити трьох дітей — дві доньки та сина.

Фото: www.instagram.com

Спочатку вони довго побоювались та вагалися, а чи не передасться їхня хвороба для нащадків, але згодом австралійка завагітніла. При народженні дитини лікарі діагностували у неї спадкову аномалію, яка може призвести до карликовості, але наразі дівчинка здорова та веде активний спосіб життя.

Фото: www.instagram.com

Друга вагітність теж пройшла без ускладнень, а при появі на світ стало відомо, що у новонародженої таке ж захворювання, як у батька. Лише третя вагітність дала про себе знати: Чарлі мучилася від токсикозу та навіть неоднократно втрачала свідомість, але попри все, син, який з’явився на світ — цілком здоровий та не успадкував від батьків ніякої хвороби.

Фото: www.instagram.com

Батьки активно ведуть сторінку в Інстаграм, де діляться з підписниками світлинами та розповідають, як відшукали справжнє щастя та змогли побудувати велику сім’ю, незважаючи на застереження лікарів.

Фото: www.instagram.com

Читайте також: Анна Трінчер показала свої дитячі фото та зізналася, як страждала від критики через свою зовнішність

Анна Трінчер показала свої дитячі фото та зізналася, як страждала від критики через свою зовнішність

Терезам — мішок грошей, Водоліям — гучний скандал: гороскоп по картах Таро на 19 грудня