in

«Патріот хр*нів!» — 42-річний Потап похвалився, як зустрів Різдво у Лондоні

Незважаючи на повномасштабну війну і посилення мобілізаційних заходів в Україні, репер Олексій Потапенко продовжує вільно подорожувати по світу.

На відміну від свого зіркового колеги Влада Ями, який принишк десь на пляжах Флоріди і перестав дратувати українців яскравими фотографіями з океанічного узбережжя у Маямі, Потап ледь не щодня публікує знімки з різних куточків світу. При цьому продюсер завжди робить заклопотаний вигляд лиця цинічно скаржиться, як він важко працює на благо Батьківщини.

Різдво Христове співак вирішив зустріти у столиці Великобританії. 25 грудня 42-річний Потапенко показав світлину, на якій він позував на фоні традиційного різдвяного віночка з гілочок. Під публікацією Потап пригадав музичну спадщину Великої Британії, загадавши, що правда, і про українські музичні традиції.

«Лондон – місце народження культових гуртів та легендарних артистів. Він завжди був центром музичної творчості та інновацій…І з цієї особливої нагоди не забуваймо про багаті музичні традиції України, країни, відомої своїми душевними мелодіями та потужними голосами. Святкуємо Різдво, нехай гармонійні голоси та піднесені мелодії талановитих музикантів України перенесуть нас у світ тепла і радості», — написав Потап у своєму Instagram.

Фото: www.instagram.com/realpotap

Дехто з підписників теж привітав Олексія, але знайшлися і ті, хто виразив своє обурення зверхньої поведінкою артиста. Вони почали активно писати негативні коментарі:

  •  Супер цинізм
  • Патріот хр*нов
  • Від мішка січки більше користі, ніж від тебе псевдопатріота. Ми пам’ятаємо, яким г**ном ти був завжди
  • Постійно робить лице, немов обіс*ався…
  • Чортило!
  • ПОТАП, ЦЕ ЖЛОБ НОМЕР 1
Скріншот: www.instagram.com/realpotap

Читайте також. П’яна повзала раком по підлозі: з’явилося нове відео 60-річної Лоліти на «голій» вечірці Івлєєвої

П’яна повзала раком по підлозі: з’явилося нове відео 60-річної Лоліти на «голій» вечірці Івлєєвої

«І принца серця знайшла, і доїть старенького діда» — Настя Каменських закрутила новий роман