in

«І принца серця знайшла, і доїть старенького діда» — Настя Каменських закрутила новий роман

Вже більше року в мережі ширяться чутки про розбіжності між репером Потапом та українською співачкою Настею Каменських, які узаконили свої відносини у травні 2019 року.

Відповідь на запитання, що ж насправді відбувається між ними, цікавить багатьох, але не кожен може наважитися аби спитати про це напряму Олексія чи Настю. Вперше на питання про нинішні відносини у зірковій сім’ї відповіла Каменських, коли прийняла запрошення взяти участь у програмі «Пекельні борошна». У ході розмови ведучий Євген Клопотенко не втримався від спокуси і задав гості делікатне питання.

Але, відомий пліткар Богдан Беспалов не повірив у щиру відповідь зірки і, все ж таки зумів докопатися до істини та «злив» інформацію про новий роман артистки. За його свідченнями, Каменських відшукала своє справжнє кохання, але й досі підтримує спілкування зі своїм чоловіком Потапом, адже їх пов’язують не лише сімейні питання. Блогер вважає, що знаменитість свідомо маніпулює продюсером, запевняючи, що нібито він зіпсував її кар’єру та життя і, зараз він повинен підняти та твердо поставити дружину на ноги.

Потап та Настя Каменських

«Ви подивіться, яка у неї жага отримати латино-америнське Греммі. З одного боку це не погана якість, тому що такі люди, як Каменських, потім і отримують такі нагороди. Тому що вони підуть на все у своєму житті, щоб отримати це Греммі. У той же час Настя отримує фінансування від Потапа і приємні бенефіти від чоловіка серця», — розповів Беспалов у своєму новому випуску.

Також Беспалов зауважив, що наразі співачка користується усіма навиками, які отримала під час роботи в шоу-бізнесі.

«Ой, молодець. І принца серця знайшла, і доїш старенького діда», — додав блогер.

Читайте також: «Патріот хр*нів!» — 42-річний Потап похвалився, як зустрів Різдво у Лондоні

«Патріот хр*нів!» — 42-річний Потап похвалився, як зустрів Різдво у Лондоні

Овнам — успіх в кар’єрі, а Скорпіонам — проблеми з грошима: Гороскоп для всіх знаків Зодіака на 28 грудня