in

Настя Каменських неочікувано попала у топ українських співачок-коханок: що пригадали NK журналісти?

Популярний блогер Богдан Беспалов, відомий своїми інсайдами із закулісся українського шоу-бізнесу презентував свій список найвідоміших співачок-коханок.

В одному із попередніх матеріалів ми писали про історію 10-річних стосунків і скандальний розрив між Мілою Нітіч і Володимиром Бебешко. Сусідкою Міли у списку стала співачка Настя Каменських. Журналіст нагадав, що стосунки NK та Олексія Потапенка зав’язалися задовго до того, як продюсер офіційно розлучився із дружиною, Іриною Горовою.

«Настя дуже багато років перебувала у таємних стосунках з Потапом. Про це знали всі в тусовці, але на публіку вони розповіли про свої стосунки через 8 з гаком років», — поділився інформацією Беспалов із своїми підписниками. Відмітимо, що артисти познайомилися у 2006 році, і вже в 2007 створили дует «Потап і Настя». В той же час репер ще довгий час жив у шлюбі з Горовою, з якою розлучився лише у 2014 році.

Читайте також Приклад для наслідування: багатодітна дружина Кріштіану Роналду показала, як має виглядати жінка мільярдера

Кондратюк назвав кварталівців «недорозвиненими ідіотами»: Жартували про «Україну-повію» і до останнього виступали виключно на російській

Міккі Рурк закликав допомогти херсонцям і оголосив збір на відновлення зруйнованих росіянами будинків