in

Кондратюк назвав кварталівців «недорозвиненими ідіотами»: Жартували про «Україну-повію» і до останнього виступали виключно на російській

Незмінний ведучий шоу «Караоке на Майдані» Ігор Кондратюк жорстко розкритикував «Студію Квартал 95» після нашумілого новорічного ролика про переселенку «сіСькадовська».

61-річний продюсер підкреслив, що скандальний номер — далеко не перший «зашквар» «Кварталу». Шоумен заявив, що не дивиться концерти «95 Кварталу» від 2005 року, оскільки вони були повністю російськомовними, та й відчуття речей, які є «антисоціальними і антиукраїнськими» у них не було. Телеведучий оцінив рівень жартів групи як «низькопробні, без тонкого гумору». 

Як доказ своїх слів Кондратюк пригадав сценку періоду Революції гідності, коли, насміхаючись над побиттям співробітниками «Беркуту» повсталих на Майдані, Кошовий звернувся до Пікалова, який грав Януковича: «От якщо беркутівцям видати ебонітові палички, а мітингувальників вдягти у шерстяний одяг, так ми зможемо добувати електричний струм?». 

«Тільки ідіот може додуматись пожартувати про ебонітові палички», — розсерджено висловився телеведучий.

Згадав Ігор Кондратюк і про порівняння України з «актрисою німецьких фільмів, яка готова прийняти з любого боку і в любій кількості». Продюсер визнав, що Володимир Зеленський пізніше визнав що порівняння було не зовсім вдалим. «Сказав, що якщо цей жарт комусь здавався грубим, то вибачайте. А він їм не здавався грубим?», — запитав гість програми «Говорить великий Львів».

Говорячи про свіжий «зашквар», коли сміятися над жителями окупованого Скадовська дозволила собі акторка Ірина Гатун, яка кілька разів їздила відпочивати у Крим після його анексії Росією, Кондратюк відзначив: «Я цих людей не розумію, я не розумію, як людина могла їздити відпочивати в Крим після 14-го року. Це неосвіченість, недорозвиненість».

«Хай Великий поїде в окупований Скадовськ, а з нього посміються, що він лисий» — Кондратюк сказав, що спільного у «95 Квартала» і Арестовича

Настя Каменських неочікувано попала у топ українських співачок-коханок: що пригадали NK журналісти?