in

Ані Лорак провідала воїнів ЗСУ у госпіталі — ФОТО

Нещодавно ряд російських ЗМІ шокували новиною про те, що відома запроданка родом із України Ані Лорак відвідала поранених бійців ЗСУ.

Торік співачка ледь не позбулася місця на російській сцені, коли ряд вітчизняних волонтерів поширили фейки про те, що артистка немов би фінансово допомагає їм купувати безпілотники. Говорили навіть про цілу «армію дронів Лорак». Зрадниці тоді якось вдалося повернути довіру жителів РФ, аж тут розгорівся новий скандал.

Скріншот

На те, що артистка засвітилася на фото з українськими захисниками вперше звернув увагу засновник телеграм-каналу «Будда Грішна». Щоправда, фото виявилися ще 2014 року, коли Кароліна ще проживала на Батьківщині і дійсно відвідувала в госпіталі учасників АТО.

Ані Лорак з бійцями АТО

Проте, путіністів це не зупинило. «Мені пишуть: це фото старе – 2014 року. А ви знаєте, ці люди, з якими вона сфотографувалася, вони туди потрапили чому? Вони ж брали учассть у боях, можливо, хтось із них стріляв…у «захисників Донбасу»! Вони тоді й потрапили до шпиталю… А я бачив фотографії Лорак у російському шпиталі? Ні! І я навряд чи побачу їх, бо це її позиція!», — захлинався слиною від злості блогер.

Схоже, у зрадниці тепер знову накльовуються серйозні проблеми. Чекаємо реакції самої Лорак і того, як вона буде виправдовуватися за ці світлини і знову кинеться доводити свою вірність кремлівській владі.

Читайте також. «Маю право на відпустку» — Злата Огнєвіч похизувалася відпочинком в Таїланді та злісно відповіла хейтерам за докори

«Маю право на відпустку» — Злата Огнєвіч похизувалася відпочинком в Таїланді та злісно відповіла хейтерам за докори

П’яні і оголені: російський репер Моргенштерн відірвався на Балі в компанії відомих українок