in

«Маю право на відпустку» — Злата Огнєвіч похизувалася відпочинком в Таїланді та злісно відповіла хейтерам за докори

Українська співачка Злата Огнєвіч вирішила розпочати новий рік з відпустки, вирушивши до Таїланду, де востаннє була сім років тому.

Цією радісною новиною артистка поділилася з шанувальниками в своєму Інстаграм-аккаунті, але не всім українцям став до вподоби такий вчинок. Деякі люди накинулися на Злату з докорами через те, що їм, будучи в Україні, яку щодня обстрілює РФ, неприємно дивитися на щасливі фото, які публікує Огнєвіч.

Злата Огнєвіч полетіла в Таїланд

Втім, знайшлися серед підписників й ті, хто розділив щастя зірки й побажав гарного відпочинку у теплих краях.

Злата Огнєвіч відпочиває в Таїланді

Співачка не стала мовчати та відповіла хейтерам на їхні гнівні коментарі. Вона зазначила, що від початку повномасштабного вторгнення жила в Україні і не гірше за всіх знає, що таке повітряна тривога та ракетні обстріли.

«Я знаю з власного досвіду, що таке ракетні обстріли. Знаю, що таке, коли чути сирени, навіть коли їх немає. Знаю, що таке ПТСР, безсоння, відсутність апетиту і сусід-психопат з безмежною владою і фінансовими ресурсами. Але я вважаю, що маю право на відпустку. І мої друзі теж, саме завдяки їм це стало можливим. Так що плани на два тижні: набратися сил, натхнення і сонця», — пояснила артистка.

Злата Огнєвіч влучно поставила на місце хейтерів

Варто нагадати, що наразі ще одна українка перебуває на відпочинку в Таїланді — це Ксенія Мішина. Вона відправилась у відпустку разом зі своїм 11-річним сином. Українці рознесли її після того, як вона повигиналася біля басейну у відвертому бікіні.

Читайте також: «Настя, у вас голова відклеїлася!» — Волочкова стала посміховиськом на відфотошопленому фото з оленями

Великі очі і пишні груди: штучний інтелект створив дівчину мрії кожного чоловіка

Ані Лорак провідала воїнів ЗСУ у госпіталі — ФОТО