in

«Через фінансування ЗСУ!» — у Росії скасовують концерти Крістіни Орбакайте

У Росії почали скасовувати виступи доньки Алли Пугачової Крістіни Орбакайте.

Зокрема, активісти Бурятії зажадали заборонити Орбакайте провести концерт в Улан-Уде, запланований на 13 березня. «Наша республіка — одна з найпатріотичніших, і ми не дозволили виступати непатріотам. Газманов – так, Шаман – так. А от люди, які не підтримують країну, нам тут не потрібні», — заявив активіст Жанаєв.

У міністерстві культури республіки зазначили, що, хоча й спадкоємиця Примадонни, що залишила РФ, поки і не визнана «іноагентом», але все ж, вона не демонструє достатню лояльність до влади.

У РФ хочуть заборонити Орбакайте

«Крістіна Орбакайте не входить до списку іноземних агентів, її діяльність офіційно не заборонена в Російській Федерації, але, з огляду на думку громадян та громадських організацій Бурятії, концерт артистки у Фізкультурно-спортивному комплексі не відбудеться», — повідомляє місцева влада.

Зазначимо, що у квітні 2023 року у ЗМІ активно поширювалася інформація про те, що син Алли Пугачової Микита Пресняков та донька Крістіна Орбакайте проходять перевірку за звинуваченням у фінансуванні української армії. Незабаром після цього Пресняков-молодший залишив РФ і переїхав до США.

Кассель знову одружився? Після розлучення із Тіною Кунакі 57-річний актор представив публіці нову обраницю

«Нє**й шастать!», «До дочки в рашку їдь лікуйся!», «А Борисюк як виїхав?!» — Сумська з-за кордону попросила українців про допомогу, а нарвалася на прокльони