in

Кассель знову одружився? Після розлучення із Тіною Кунакі 57-річний актор представив публіці нову обраницю

57-річний французький ловелас Венсан Кассель недовго нудьгував у самотності.

Невдовзі після розлучення із моделлю Тіною Кунакі, папарацці помітили актора на пляжі у Ріо-де-Жанейро в компанії «Місс Всесвіт Австралія 2020», 27-річної Нари Баптісти. 19січня закохані вперше офіційно підтвердили свій роман, коли з’явилися на публіці під час показу чоловічої колекції бренду Ami на Тижні моди в Парижі.

Ефектна пара одразу привернула до себе увагу численних журналістів. 57-річний актор виглядав елегантно у світло-сірому плащі, який він одягнув поверх відповідних штанів і білосніжної сорочки. Модель позувала у чорній кроткій сукні і босоніжках на шпильках, які підкреслили витонченість її ніжок.

Закохані із задоволенням позували фотографам і виглядали гармонійно і дуже щасливо. Серією знімків Баптіса поділилася на своїй сторінці в Інстаграм. «З милим уперед», — підписала публікацію Нара. «Моє сонечко», — прокоментував Венсан.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от N A R A H (@narahbaptista)

Відмітимо, що із попередньою коханою, Тіною Кунакі, яка також була рівно на 30 років молодшою за нього, Венсан Кассель прожив у шлюбі 5 років. Від Тіни актор має дівчинку Амазоні, якій зараз 4 роки. Причиною їх розлучення називають зраду Кунакі — Венсан першим видалив зі своєї сторінки усі спільні фото із колишньою дружиною

Кассель і Кунакі

До цього француз протягом 18 років був одружений із відомою актрисою Монікою Беллуччі. Разом вони виховали двох доньок — Діву і Леоні.

Венсан Кассель і Моніка Беллуччі

Читайте також: «Я знову бачу її тією…» — Олександр Волошин зізнався, що має наміри відновити відносини зі своєю колишньою дружиною

Найкращий ракурс: пишногруда актриса Сальма Хайєк роздягнулася для пікантної фотосесії

«Через фінансування ЗСУ!» — у Росії скасовують концерти Крістіни Орбакайте