in

«Артистам не місце на фронті!» — Дмитро Шуров (Pianoбой) виступив проти мобілізації зірок шоу-бізнесу

З посиленням мобілізації в Україні все гострішими стають дискусії щодо того, кому саме із громадян варто дати «бронь» від призову у армію.

Не секрет, що поведінка багатьох зірок українського шоубізнесу, які, користуючись спеціальним дозволом Міністерства культури виїхали за кордон, викликає справедливе роздратування. Тут вам і Потап, що «волотерить» у елітних ресторанах Дубая у компанії росіян, і Олег Кензов, який влаштовує за кордоном «українські вечори» під час яких піарить путіністів і багато інших артистів.

Однак, самі селебриті наполягають на тому, що таким чином вони приносять більше користі державі, ніж якби вони захищали Батьківщину зі зброєю в руках. Зокрема, таку думку висловив засновник проєкту Pianoбой Дмитро Шуров. «Очевидно, що перемогти ми зможемо тільки ефективно та цільово використовуючи потенціал всіх громадян. Тобто з чисто менеджерської точки зору, «бронь» повинні отримувати ті люди, яких неможливо ніким замінити, звісно, артисти підходять під ций критерій. Бо це обличчя. На мою думку, активно діючий артист, який гастролює, дає благодійні концерти, акумулює кошти для допомоги тим, хто її потребує, дає людям нові сенси та емоційну підтримку, принесе набагато більше ефективної користі перемозі, займаючись свою справою, ніж в окопі чи на кухні», — заявив співак.

Дмитро Шуров виступає для військових

Варто відзначити, що артист також погодився з тим, що кожна окремо взята людина має найбільшу цінність для своїх рідних. «Всі люди для когось є незамінними, кожен тато та син, брат та онук є єдиними для їхніх близьких. Ми всі постали перед питаннями, на які важко дати незаперечну відповідь», — додав музикант.

Читайте також. «Учасник бойових дій та чотири медалі «За відвагу»: за які заслуги екс-міністерка культури Білозір отримали державні винагороди

Ракам — натхнення та нові ідеї, Скорпіонам — справжній джекпот: гороскоп на 1 лютого 2024 року

Що буде з Залужним? Екстрасенс Яна Пасинкова ошелешила майбутнім