in

«За паспортом вам належить старіти» — 68-річна актриса Орнелла Муті знялася у відвертій фотосесії біля басейну

Франческа Романа Рівеллі, яку більшість шанувальників знають, як Орнелла Муті – популярна актриса італійського кінематографа 70-80-х років, яка здобула свою славу після виходу фільмів «Приборкання норовливого» та «Божевільно закоханий». Їхній неповторний дует з Адріано Челентано підкорив серце не одного глядача і став класикою світового кінематографа.

Наразі 68-річна зірка залишила акторську діяльність, приділяючи весь свій вільний час для сім’ї. Останній фільм з її участю вийшов у далекому 2006 році. Знаменитість оселилася у Франції, де має власний виноробний бізнес. Також акторка займається благодійністю, але не афішує про це. Не зважаючи на свій вік, Орнелла з особливою турботою ставиться до своєї фігури та тіла.

Орнелла Муті

Кожне її фото в соціальних мережах викликає захват у підписників, адже Орнелла, на їхню думку, виглядає надзвичайно для своїх років.

Орнелла Муті

“Я не зациклююся на цифрах, розуміючи, що ми лише гості на цій планеті. Але старість, звичайно, нікого не тішить”, — зізналась актриса в одному зі своїх інтерв’ю.

Орнелла Муті

Підписники не могли стримати своїх емоцій від спокусливої фотосесії зірки:

  • Шикарна Жінка 😍. ❤️❤️❤️
  • Найкрасивіша 💣👍👏
  • «Ну, як їм вдається так виглядати після 60?»
  • «Прекрасна актриса і красива жінка»,
  • «Завжди вами милуюсь!»

Читайте також: 50 років разом: легенда Боллівуду Амітабх Баччан вивів у світ 75-річну дружину

Переїжджає заради дітей: стало відомо, чому родина Пугачової залишає Ізраїль і де житиме тепер

Левам доведеться ухвалити важливе рішення, а Дівам варто звернути увагу на проблеми: Гороскоп для всіх знаків Зодіаку на 27 лютого