in

50 років разом: легенда Боллівуду Амітабх Баччан вивів у світ 75-річну дружину

Амітабх Баччан — зірка Боллівуда, що не згасає, телеведучий і політик.

Завдяки своєму незвичайному оксамитовому голосу ще в юності Амітабх отримав роботу на радіо, яка обіцяла непогану кар’єру. Проте, молодик мріяв про роботу в кіно.

Його мама була помічницею Індіри Ганді і саме рекомендаційний лист Прем’єр-міністра Індії допоміг Амітабху влаштуватися на кіностудію. Згодом за роль у своєму першому фільмі «Сім індіанців» він отримав першу премію — у номінації «Кращий новий актор».

Високий (188 см), статний, харизматичний і симпатичний артист невдовзі став затребуваним актором Боллівуду. Не менш яскравим було і особисте життя Баччана, проте досі офіційно одружений один раз. У 1972 році, під час зйомок, він познайомився з Джайєю Бхадурі і запропонував дівчині поїхати з ним до Лондона.

Батьки Джаї погодилися відпустити дівчину лише в тому випадку, якщо кавалер зробить їй офіційну пропозицію — такими є звичаї в цій країні. Молода людина, не роздумуючи, одружилася з ледь знайомою Джаєм, і не шкодує про це ось уже протягом півстоліття.

За цей час у зірки індійського кіно неодноразово були інтрижки на стороні, проте Джая завжди реагувала на це з висоти мудрої жінки. “Щоб моя сім’я зруйнувалася, мій чоловік повинен прийти до мене і сказати: “Джая, я більше не люблю тебе, я люблю іншу жінку”. Якщо цього не станеться, мені все одно, що кажуть інші за моєю спиною. Зради чоловіка — не моя проблема, а його. Це буде на совісті Баччана”, — якось прокоментувала Джая питання журналіста про зради її чоловіка.

Сам Баччан із вдячністю і ставиться до жінки, яка йому багато прощала і завжди вірила у його успіх. Разом вони виховали дочку Швету та сина Абхішека (згодом — чоловіка Айшварії Рай). Джая ніколи не страждала на зоряні амбіції і присвятила своє життя турботі про дітей і чоловіка.

«Якби мені довелося обирати дружину знову, я знову вибрав би тебе», — з упевненістю каже 81-річний актор.

Читайте також: «Ми разом уже 40 років, а я досі ревную її до всіх навкруги» — найоплачуваніший актор Боллівуда показав свою 53-річну дружину.

Вночі у Польщі висипали 160 тонн українського зерна на залізничні колії (ФОТО, ВІДЕО)

Переїжджає заради дітей: стало відомо, чому родина Пугачової залишає Ізраїль і де житиме тепер