in

«Ще один Кошмал!» — зірка серіалу «Свати» повідомила про поповнення в сім’ї

Зірка серіалу «Свати» Анна Кошмал потішила прихильників радісною новиною — в їхній сім’ї поповнення.

У 2018 році актриса стала мамою сина Михайла, який дуже часто з’являється в її соціальних мережах. Незважаючи на щільний графік роботи знаменитість завжди приділяє достатню кількість часу для розвитку дитини. Для Анни сім’я завжди посідає найголовніше місце в житті, тому до нових облич родина завжди ставляться позитивно.

9 березня Кошмал розмістила в Інстаграм-сторіс своє щасливе фото з фіолетовими тюльпанами в руках і повідомила, що вперше стала тіткою. У її старшого брата народився син. В подробиці вдаватися Анна на стала, тому ім’я малюка, вага та зріст — залишилося в таємниці.

«Вчора я стала тітонькою. У мене народився племінник. Мій брат став татом, а я щаслива! Плюс ще один Кошмал! Тож, приймаю вітання від усіх», — написала акторка.

Анна Кошмал стала тіткою

Варто зазначити, що брат зірки, якого звати Сергій не є публічною особою. Та й сама Анна рідко розкриває подробиці свого життя. Відомо, що чоловік працює програмістом.

Читайте також: Максим Галкін показав фото десятирічної давнини з сином в Ізраїлі

Дівам варто продемонструвати характер, а Скорпіонам потрібно діяти виважено: Гороскоп за картами Таро на 12 березня 2024 року

Скорпіонам — один із найщасливіших днів, а Водоліям зірки радять виявляти максимальну обережність: Гороскоп на 13 березня 2024 року для всіх знаків Зодіаку