in

Як зараз виглядає маленька Женя з серіалу «Свати» та яка її позиція щодо війни

Українська акторка Софія Стеценко стала популярною у 6 років, після того, як отримала головну роль у комедійному серіалі «Свати». Тоді юна артистка зіграла Женю Ковальову та полюбилася багатомільйонній аудиторії. Кілька днів тому дівчині виповнилося 20 років. Вона стала гарнішою, встигла кинути кінематограф і знову повернутися до зйомок.

Стеценко, як і її колега Анна Кошмал, яка зіграла вже дорослу Женьку, бажає якнайшвидшої перемоги України й зневажає кремлівського «фюрера».

В одному своєму інтерв’ю Софія зазначила, що після «Сватів» вона хотіла змінити рід діяльності. У певний момент знаменитість вирішила, вона більше не буде акторкою. Однак після тривалої паузи, все ж таки повернулася до улюбленої справи.

«Я просто заплуталася. Я подумала, що акторство – це не моє. Зробила величезну перерву і зрозуміла, що дуже сумую за цим, що я дуже люблю акторську майстерність», – зазначила Стеценко.

Цікаво, що її батьки не причетні до кінематографа. Старший брат артистки ходив до театральної студії, а коли мама забирала сина додому, брала з собою Соню. Брюнетка сподобалася керівництву театру – директор театральної студії називав її антистресом і дитиною, яка ніколи не плаче. Незабаром їй запропонували зайнятися акторством. Уже за кілька місяців Стеценко стала зіркою.

1 квітня 2023 року дівчина відсвяткувала ювілей – 20 років. На своє 19-річчя вона залишила промовистий пост в особистому блозі. Соня засудила окупантів і побажала всім, хто причетний до війни, горіти в пеклі. Пропагандисти влаштували істерику під публікацією зірки, сказавши, що розчаровані у ній.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

Публикация от Sofiia Stetsenko (@sophie.stetsenko)

«Сьогодні мені виповнюється 19 років. У мене є одне єдине бажання, з 24 лютого я його загадую щодня. І це не наша перемога, у неї я вірю беззастережно. Я хочу, щоб кожен російський солдат, який ступив на нашу землю з метою вбивати й ґвалтувати українців, з метою бомбардувати наші будинки та міста, дуже довго і болісно горів у пеклі. Слава Україні. Путін х*йл*. А мене з днем народження!» – написала юна знаменитість.

«Я не очікувала від неї такого» — Анна Трінчер розсекретила «дивне» прохання Камінської

Найтемніший день у 2023 році — найнебезпечніші та несприятливі дати квітня