in

«Гарна дівчинка! Чудовий батько!» — 47-річний Максим Галкін показав прогулянку з дочкою узбережжям Середземного моря

Незважаючи на постійну зайнятість, Максим Галкін та Алла Пугачова закріпили за собою статус зразкових батьків.

47-річний гуморист нерідко демонструє своїм підписникам карди сімейного дозвілля неодмінними ознаками якого є затишок та веселий настрій. Мільйони фанатів з розчуленням спостерігають, як на їхніх очах підростають Ліза і Гаррі, перетворююся з милих малюків на чарівних підлітків. Багато шанувальників звертають увагу на те, що діти настільки відомих батьків дивно схожі на своїх звичайних однолітків, на відміну, наприклад, від «зазірка» спадкоємців попереднього чоловіка Пугачової — Філіпа Кіркорова.

В одній зі своїх недавніх публікацій Максим Галкін поділився відеозаписом їх із Єлизаветою суботньої прогулянки узбережжям Середземного моря. Зважаючи на все — весна в Ізраїлі вже в самому розпалі — дівчинка була в шортах та футболці. Батько навіть дозволив їй злегка намочити ноги в хвилі, що набігла на пісок, після чого вони жартома почали сперечатися про температуру води. «Торг тут недоречний!», — авторитетно поставив крапку в дискусії глава сім’ї, на що Ліза лише артистично змахнула рукою на знак згоди.

Читайте також. Під пальмами зі сином на плечах: Галкін із сім’єю прогулялися вечірньою вулицею в Ізраїлі

У Тельців — бюджет у критичному становищі, а Близнюкам — випаде чудова нагода розкрити себе: гороскоп на 20 березня 2024 року

Розклад Таро на 20 березня 2024: кого чекає розчарування, а кого — неймовірна удача