in

Вперше після інформації про розлучення: Потап та Настя засвітилися разом у Дубаї в компанії ще одного чоловіка

Тривалий час ні Олексій Потапенко ні Настя Каменських не коментують чутки про розлучення, зберігаючи своєрідну інтригу та залишаючи у незнанні своїх шанувальників.

Вочевидь, відносини між закоханими різко змінилися під час перебування у Іспанії, куди зоряна пара виїхала кілька днів на початок повномасштабного вторгнення. Після повернення дружини лічені рази показувалися разом на публіці, а в їх публікаціях у соцмережах зникла колишня романтика по відношенню один до одного.

28 березня Потап опублікував один із тих рідкісних знімків, на якому вони з Настею здалися поруч. Репер показав їх у робочій обстановці — вони з дружиною з зосередженим виглядом сиділи за одним столом, на якому панував робочий безлад. У кадр потрапив ще один чоловік — це відомий музичний продюсер Томаш Лукач. Репер не вказав на публікацію геолокацію. Але, згідно профілю Лукача в Instagram, він живе за кордоном, і останні його знімки зроблені в Дубаї).

Фото: www.instagram.com/realpotap

«Робота з суперталантами», — написав Потапенко, зазначивши профілі Каменських та Лукача. Томаш також зробив репост аналогічного фото, зазначивши у підписі, що «Це магія працювати разом і створювати щось особливе». Настя без слів опублікувала такий самий знімок у себе в Instagram Stories.

Читайте також. «Ми абсолютно різні люди»: продюсер Пригожин прокоментував інформацію про розлучення з Валерією

«Цю пісню я присвячую усім мамам!», — Полякова з дочкою запалили у відвертому вбранні на Лазурному узбережжі

«Любить і дуже дбає» — Астаф’єва вийшла заміж за мільйонера який більше ніж на 10 молодший за неї