in

«Любить і дуже дбає» — Астаф’єва вийшла заміж за мільйонера який більше ніж на 10 молодший за неї

Популярна українська співачка та актриса, екс-модель журналу Playboy Даша Астаф’єва вийшла заміж.

Про це оприлюднив оглядач українського шоу-бізнесу Богдан Беспалов, посилаючись на свої джерела.

«Після складних стосунків минулих років Астаф’єва приховує все, що пов’язане з особистим. Можна зрозуміти… Їй у багатьох питаннях пощастило, окрім чоловіків. Однак зараз Даша щаслива в офіційному шлюбі з молодим хлопцем, який на 10+ років молодший за неї. Він обожнює свою дружину і дуже дбає. Вони як лід та полум’я, але гармонійно доповнюють один одного», – написав блогер.

Астаф’єва на свіжому фото

Водночас Беспалов наголошує й на інших позитивних змінах, що відбулися за час повномасштабної війни. Як відомо, на відміну від багатьох інших знаменитостей, Даша не поїхала з Києва і активно включилася у волонтерську діяльність, не гребуючи жодною роботою. Свого часу обкладинки багатьох видань облетіли фото, на яких знаменитість чистить картоплю для бійців територіальної оборони столиці.

Вже під час великої війни в інтерв’ю Славі Дьоміну Астаф’єва зізнавалася, що перебуває у відносинах, які назвала «дуже високими» . Модель відзначала, що готова народити коханій дитину, якщо вони обидва вирішать, що для цього настав час. Проте більше інформації із цього приводу від артистки не надходило.

Читайте також. Вперше після інформації про розлучення: Потап та Настя засвітилися разом у Дубаї в компанії ще одного чоловіка

Вперше після інформації про розлучення: Потап та Настя засвітилися разом у Дубаї в компанії ще одного чоловіка

Дівам варто довіритись своєму внутрішньому голосу, а Рибам випав вдалий день: гороскоп на 31 березня 2024