in

Недбалі короткі зачіски та відсутність косметики: якою запам’яталася Олена Зеленська до того, як стала Першою леді

Відразу після того, як Володимира Зеленського було обрано Президентом України Олену Зеленську, відповідно стало володарем відповідального титулу Першої леді країни, вона завела нові акаунти в соцмережах.

Її зовнішнім виглядом, вбраннями, стилем зачіски та макіяжем стали займатися професійні стилісти. Варто визнати, що зовні дружина глави держави почала кардинально відрізнятися від дружини артиста «Кварталу 95» Володимира Зеленського. Зазначимо, що до весілля пара зустрічалася 8 років і одружилася 2003 року.

До старту політичної кар’єри Зеленського Олена брала участь у творчій діяльності команди КВК «Квартал 95» — вигадувала мініатюри, а потім стала сценаристом команди, була автором сценаріїв також «Жіночого кварталу». Незважаючи на активну зайнятість у роботі «Кварталу», Олена Зеленська була особистістю не публічною і знайти її фото більш ніж п’ятирічної давності не так просто.

Зеленська раніше любила короткі стрижки

Впадає в око, що раніше Олена воліла короткі недбалі зачіски або збирала волосся в хвостики. Щодо кольору волосся, то він практично не змінювався — вона завжди була білявою і не фарбувалася в темний.

Сім’я Зеленських

Перша леді і зараз з’являється на публіці з відносно стриманим макіяжем, а до 2019 року взагалі часто публікувала фото практично без косметики. Лише зрідка наносила на губи помаду і трохи підводила очі.

Зазначимо, що у свої 46 років Зеленська виглядає чудово, хоча на її обличчі вже можна помітити перші ознаки старіння у вигляді дрібних зморшок. Іноді першу леді все ще лають за модні провали, проте зараз вона однозначно виглядає краще ніж у молодості.

Читайте також. Пропозиція прямо в небі та таємне весілля: зворушлива історія кохання ведучого шоу «Світ навиворіт» Дмитра Комарова

Гороскоп на квітень 2024: місяць великих змін

Віра Брежнєва ніжно привітала доньку з Днем народження і вразила їхньою схожістю