in

Максим Галкін показав спецзв’язок у їх із Пугачовою будинку, і як його син дає по ній вказівки охороні

Максим Галкін відгукнувся на побажання передплатників і опублікував на своїй сторінці в Інстаграм чергове відео зі своїми дітьми.

На цей раз головним героєм ролика став Гаррі. Запис було зроблено 8 років тому, коли спадкоємцю гумориста ще не виповнилося і двох, а зіркова родина жила в замку під Москвою. Кучерявий хлопчик тільки вчився говорити, проте вже пробував робити вказівки спеціальним телефоном внутрішнього зв’язку.

«Зателефонуй охороні, щоб ворота відчинили», — попросила сина Алла Пугачова, яка залишилася за кадром. Маленький Гаррі відгукнувся на прохання і почав старанно щось говорити у слухавку великого чорного телефону. «Молодець!» , — похвалила його за старання Алла Борисівна. Як зізнався Галкін у підписі до публікації — це його улюблене відео із сином.

Розчулені шанувальники не приховували свого захоплення у коментарях:

  • У Вас чудові виховані діти! Нехай вони будуть здорові та щасливі!
  • Як швидко вони ростуть) Я розчулююся кожному відео з вашими дітьми😍
  • Який гарненький. 🥰Дай Бог щасливої ​​долі вашим діткам😊
  • Солодкий малюк! Зараз гарний хлопчик схожий на тата!
  • До чого ж славна дитина! У такому ніжному віці так чітко та ясно сказано слово “охоронець”. Далі, звичайно, відчитав його, але напевно теж у справі. 😂 дуже схожий на тата.

Читайте також. » Усім серцем з тобою!» — Пугачова прокоментувала відео п’ятирічної українки, яка переспіла її пісню українською

«Усім серцем з тобою!» — Пугачова прокоментувала відео п’ятирічної українки, яка переспівала її пісню українською

Дівам — нові можливості у сфері кар’єри, а Козерогам — вибуховий скандал: гороскоп на 8 квітня для всіх знаків зодіаку