in

Трохи перебрав — Галкін із келихом віскі в руці випадково привітав Ізраїль із атакою Ірану

Гуморист Максим Галкін шокував шанувальників, своїм зверненням через масовану ракетну атаку Ірану.

Напередодні вночі весь світ завмер, чекаючи наслідків удару іранською армією по Ізраїлю. У ЗМІ з’являлася інформація про сотні ракет і безпілотників, що прямують у бік різних військових та цивільних об’єктів цієї країни. Багато аналітиків сприймали це як можливий початок третьої світової війни. Звісно, ​​найстрашніше було жителям Землі обітованої, яким залишалося лише сподіватися сили протиповітряної оборони.

Не спалося пізно ввечері і Галкіну, який зі своєю сім’єю ось уже понад два роки проживає в Кесарії, що за 50 кілометрів від Тель-Авіва. Артист записав відео на підтримку населення та збройних сил Ізраїлю, однак чи то від хвилювання, чи то від випитого алкоголю, привітав співгромадян із атакою з боку Ірану. Швидко оговтавшись, 47-річний артист опублікував ще один ролик, у якому виправився та попросив вибачення підписників за прикру помилку.

«Я попереднє відео вилучив. Чи то я зайвого віскі випив, чи що. Але я переплутав. Я хотів сказати не «мазеаль тов», звичайно. «Беацлаха» нашим ППО — удачі. В очікуванні. Переплутав, уявляєте» , — з усмішкою на обличчі промовив Галкін.

Читайте також Зразковий батько та чудовий дитячий ведучий: Галкін зворушив уривком програми «Краще за всіх»

Каменських у відвертій сукні засвітилася в обіймах зірки серіалу «Паперовий дім»

«Кохана, з твоїм днем!» — Галкін ніжно привітав Пугачову з ювілеєм та показав її свіже фото