in

Потап накинувся на юзерів, які хейтять Настю Каменських

Українська співачка Настя Каменських, яка декілька днів тому засвітилася в обіймах зірки серіалу «Паперовий дім», потрапила під чергову хвилю хейту у зв’язку з виходом нової пісні та кліпу до неї.

На захист дружини вирішив стати Потап, який нещодавно виступив в німецькому клубі з російськомовним репертуаром. На своїй сторінці в Інстаграм артистка розмістила ролик, на якому підтанцьовує та підспівує власну композицію під назвою «Мoloko». Однак, з’явилися юзери, які назвали новий хіт Насті «повною маячнею». Не ставши мовчати, репер Олексій Потапенко залишив і свій коментар під публікацією. Він вважає, що «це буде суперхіт».

Потап заступився за Каменських

На його висловлювання відразу відреагувало чимало хейтерів, які були здивовані текстом пісні:  «Що? Супер? Молоко? Серйозно?», «Беруть сумніви». В свою чергу Потапенко різко відповів: «Немає сумнівів», «Пісня запалює!», «Трек в яблучко!».

Проте знайшлися й ті, яким нова пісня Насті сподобалася:

  • Якби люди зналися на латиноамериканському контенті, то сприйняли би цю пісню адекватно. Настя все правильно робить — дає тут у Центарльній Америці те, що вони люблять слухати і дивитися. Повірте, більшість тут думає який суп з’їсти щоб містив афродизіак, аби потім вражати дівчат. Тут секс і танці на першому місті. І якщо ви не пропонуєте ні те ні інше — вас не приймуть на ринку. 🤷🏻‍♀️ Все просто.
  • Класна запальна пісня, не розумію чого стільки негативу 🔥😍
  • Вже не дочекаюся побачити цей шедевр повністю 😂
  • Люди , живіть своїм життям , поради дають тоді, коли про це питають )

Читайте також: «У нас с*ксу немає вже давно»: Коляденко заінтригував деталями відносин з Білик

«У нас с*ксу немає вже давно»: Коляденко заінтригував деталями відносин з Білик

На Ісуса схожий: хореограф-утікач Влад Яма кардинально змінив зачіску та звернувся до підписників