in

Засвітився з новою пасією: Потап виступив у проросійському клубі в Німеччині з російськими хітами

Репер Олексій Потапенко вперше від початку повномасштабного вторгнення дав свій концерт, але, не в Україні, а в Німеччині.

6 квітня, Потап, який декілька днів тому потрапив у гучний скандал через те, що презентував себе на афіші, як представник «російського ретро»: «RUSSIAN RETRO – POTAP LIVE», виступив у клубі, який частенько відвідують російські знаменитості. Як стверджують джерела, нещодавно в цьому закладі проводилися «російські ночі».

Потап виступив в Німеччині

Ба більше, співак, який неодноразово говорив, що прославляє нашу культуру за кордоном, заспівав старі російськомовні пісні гуртів «Потап і Настя», «Врємя і Стєкло» та Mozgi. Сам же Потап старанно намагається приховати цей факт, а у себе на сторінці в Інстаграм публікує відео, як співає одну україномовну пісню «Найкращий день».

«Ну так, головне не викладати відео з російськими піснями, і ніхто нічого не дізнається» — підмітив один із коментаторів.

Однак, портал «МУЗВАР» оприлюднив відео доказ, на якому музикант виконує хіт «Не пара». Варто зазначити, що в дуеті з ним замість його дружини Насті Каменської співала якась невідома співачка з Дніпра — Дар’я Шевченко.

«Потап таки дістався берега. Солдат заочного ТРО в Барселоні дав перший концерт з моменту повномасштабного вторгнення у проросійському клубі в Німеччині. Там разом з учасником гурту MOZGI Dred, ді-джеєм та солісткою він виконав російськомовну солянку хітів з усіх можливих гуртів – Потап и Настя, Время и Стекло, MOZGI… Відбулося все це дійство під соусом «Ukrainian/Russian Party». Тобто, досі створювати спільний культурний простір для артиста — ок», – зазначили музичні оглядачі.

Олексій наразі ще не прокоментував своєї поведінки, але з його сторіс в Інстаграм зрозуміло, що 6 квітня він все ж виступав у клубі, яка славиться проросійською позицією.

Потап потрапив у черговий скандал

Читайте також: «Гідна стати головою української митниці!» — як сталося, що Тіна Кароль не пустила Лорак в Україну

«Гідна стати головою української митниці!» — як сталося, що Тіна Кароль не пустила Лорак в Україну

«Часник є, цибуля садиться» — автор хіта «Скоро вже буде Паска» 6-річний Матвійко потішив новим відео