in

Хто вона? Таємнича співачка Klavdia Petrivna вперше з’явилася на публіці та заспівала з Пивоваровим

19 квітня відбувся перший з трьох запланованих в Києві великий сольний благодійний концерт українського співака Артема Пивоварова.

Особливим сюрпризом грандіозного шоу стала поява найзагадковішої співачки Klavdia Petrivna, якою, ймовірно є Соломія Опришко. Таємнича виконавиця вперше від початку своєї музичної кар’єри з’явилася на публіці та заспівала наживо. Її участь в заході не була анонсована, тому глядачі були приємно здивовані від такої колаборації.

Хіт, який презентували Klavdia Petrivna та Артем, створений в рамках проєкту «Твої вірші мої ноти», за допомогою якого співак разом із колегами дає друге життя старим віршам. Сам виступ зірок буде доступний для перегляду лише через декілька днів, але мережею вже віруситься відео, яке встигли зняти фанати.

Великий сольний концерт Артема Пивоварова у Києві.

Однак, таємнича гостя так і не відкрила свого лиця на публіці. Її обличчя було повністю огорнуте цупкою чорно вуаллю, яка спадала аж до ніг. А на голові був конусоподібний капелюх. З-під вбрання лише виднілися оголені руки.

Klavdia Petrivna виступила з Артемом Пивоваровим
Klavdia Petrivna

Як стало відомо, скоро таємна співачка у Палаці Спорту дасть свій дебютний сольний концерт, який анонсований на 30 серпня. Квитки в продаж ще не поступили, але Klavdia Petrivna заявила, що нарешті «готова відкрити свою вуаль».

Клавдія Петрівна анонсувала перший великий сольний концерт

Читайте також: «Йому щось бракує»: Потап скупав свою лисину в молоці аби підтримати Каменських

Змішування крові дало результат! 10-річні дочки Камалії та Мохаммада Захура вразили красою на червоній доріжці

«Помер у мене на руках…» — Віталій Капранов розповів, як безуспішно намагався врятувати брата