in

«Помер у мене на руках…» — Віталій Капранов розповів, як безуспішно намагався врятувати брата

15 квітня відомий український публіцист Дмитро Капранов раптово пішов із життя.

Шокуючою новиною про смерть письменника поділився його брат-близнючок Віталій. Разом вони започаткували видавництво «Зелений пес», були авторами романів «Рута» (2020), «Забудь-річка» (2016), «Кобзар 2000» (2001) та вели YouTube канал про історію України «імені Т.Г. Шевченка», на який підписано понад 900 тисяч користувачів. Із Дмитром Капрановим попрощалися 18 квітня, у Києві. Відспівування літератора відбулося у Михайлівському Золотоверхому монастирі, останній спокій померлий знайшов на Байковому цвинтарі.

Коли минуло якийсь час і пережите горе трохи відлягло, Віталій Капранов поділився тяжкими спогадами про смерть брата. На сторінці «Брати Капранови» у Facebook письменник розповів, як намагався реанімувати рідну людину, проте та померла на його очах

Дмитро помер у мене на руках. Я робив йому штучне дихання і масаж серця, але на жаль, це було безсенсовно, бо порвалася аорта. Я не впорався, а от він у своєму житті двічі реанімував людей і двічі успішно. На вулиці, випадково. Так що вчіться робити штучне дихання. Якщо немає таких важких випадків, як розрив аорти, це може врятувати.

Хто вона? Таємнича співачка Klavdia Petrivna вперше з’явилася на публіці та заспівала з Пивоваровим

З оголеним бюстом, діамантами та Біблією: 65-річна Мадонна влаштувала пристрасну фотосесію у ліжку з гарячим мачо