in

Рибам — грошовий дощ, а Левам — відкинути сумніви і почати діяти: гороскоп для всіх знаків Зодіака на 9 травня

У четвер, 9 травня, Рибам не варто переживати через дрібниці, у вашому житті почнеться сприятливий період. А Левам варто відкинути сумніви і почати діяти . Що чекає на інші знаки Зодіаку — читайте в гороскопі нижче.

Гороскоп на 9 травня для Овнів

Навіть найважчий шлях починається з першого – можливо, невеликого – кроку, який вам сьогодні обов’язково потрібно зробити, тоді все розвиватиметься в потрібному вам напрямку.

Гороскоп на 9 травня для Тельців

Представникам вашого знака сьогодні необхідно відмовитися від нових починань: щось обов’язково піде не так, тому вже завтра доведеться все переробляти, а це даремно витрачений час.

Гороскоп на 9 травня для Близнят

Час сприятливий для змін – перш за все в особистому житті: схоже, для вас давно настав час зробити рішучий крок, і сьогоднішній день створить максимально вдалі для цього умови.

Гороскоп на 9 травня для Раків

Агресивних і неадекватних людей сьогодні – втім, як і завжди – краще оминати, інакше можна стати мимовільним учасником конфлікту, який ні до чого доброго не призведе.

Гороскоп на 9 травня для Левів

Сьогодні зірки рекомендують вам припинити витрачати час на сумніви й почати діяти: чому б вам – нарешті! – не освідчитися коханій людині в почуттях, які ви давно до неї відчуваєте?

Гороскоп на 9 травня для Дів

Ідеї, які спадуть вам на думку цього дня, обіцяють згодом принести гарний прибуток, тому необхідно обов’язково записати їх, щоб на дозвіллі ретельно обміркувати.

Гороскоп на 9 травня для Терезів

Не варто бігти за всіма «зайцями» одночасно – ризикуєте не встигнути ніде, тому варто визначитися з тим, що для вас найважливіше, і працювати в цьому – пріоритетному – напрямку, відклавши решту на потім.

Гороскоп на 9 травня для Скорпіонів

Цього дня в жодному разі не можна сумніватися у своїх силах та здібностях – найменшої невпевненості буде достатньо, щоб поступитися своїм місцем колегам-конкурентам.

Гороскоп на 9 травня для Стрільців

Поповнити запас позитивної енергії, яка вже вичерпалася, можна, спілкуючись із тими, у кого її завжди в надлишк, – насамперед маленькими дітьми та улюбленими домашніми тваринами.

Гороскоп на 9 травня для Козорогів

Вирішення важливих професійних завдань бажано відкласти на завтра – сьогодні вам навряд чи вдасться зробити все так, як треба, тому велика ймовірність прикрих помилок.

Гороскоп на 9 травня для Водоліїв

Ризиковані дії, які ви дозволите собі сьогодні, будуть виправданими – головне, знати міру й не перегнути палицю, інакше можна не придбати бажане, а навпаки, втратити те, що вже є.

Гороскоп на 9 травня для Риб

У цей день на вас чекає грошовий дощ. Ви зможете розбагатіти. Рибам не варто переживати через дрібниці, у вашому житті почнеться сприятливий період.

«Любов»: Настя Каменських вперше за тривалий час показала романтичне фото з Потапом

У Пугачової чудовий смак: Галкін показав підтягнуте засмагле тіло, лежачи на шезлонгу в одних плавках