in

Марія Яремчук народила первістка: вже відома стать немовляти

Українська виконавиця Марія Яремчук, яка минулого року феєрично повернулася на сцену, народила первістка.

Принаймні таку інформацію розповсюджують ЗМІ. Декілька днів тому у програмі «ЖВЛ» показали відео, на якому зображена жінка, яка є точною копією Марії. Але найцікавішим моментом у ролику є те, що в ролику вона продемонструвала свій помітно округлий живіт.

Ведучі шоу вже навіть припустили, що ймовірним батьком немовляти може бути український співак Олександр Пономарьов. Адже вже не один рік в Мережі не вщухають чутки, що між зірками триває роман.

Марія Яремчук вагітна

Вже у новому випуску «ЖВЛ» повідомили, що Марія народила хлопчика, який з’явився на світ ще 8 травня. Варто зазначити, що артистка веде досить закритий спосіб життя. У травні 2018 року вона оголосила про завершення музичної кар’єри. Але навесні минулого року ефектно повернулася, виступивши на сцені «Євробачення-2023».

Причиною завершення кар’єри співачки Марія назвала страх перед сценою. Вона неодноразово зверталася за допомогою до психологів та психоаналітиків. Проте, це не дало видимих результатів.

«Я зверталася по допомогу різних психоаналітиків і ніхто мені не міг нічого сказати! Звичайно, я психологічно здорова людина, але мені було складно виходити на сцену! У мене починалися панічні атаки, — казала виконавиця, додавши, що кожен вихід на сцену для неї «ставав маленькою смертю». «Коли мене оголошують, я одразу починаю поводитися неприродньо, по-ідіотськи«. — розповідала Яремчук.

Марія Яремчук

Читайте також: Справжня принцеса — дочка Пугачової і Галкіна вразила своєю чарівністю на свіжому фото

«Українська Мадонна»: Козловським замилував світлиною, на якій його дружина годує сина

Перше фото за два роки: син Софії Ротару показав, який зараз вигляд має 76-річна артистка