in

Марія Яремчук вагітна первістком: в мережі з’явилося її відео з чималим животом

Популярна українська співачка Марія Яремчук, яка близько 5 років тому зникла з радарів медійного простору, може чекати на первістка.

Такого висновку дійшли глядачі, коли переглянули відео з вагітною жінкою, яка являється точною копією доньки легендарного артиста Назарія Яремчука. У ролику, який показали в ефірі шоу «Люкс ФМ», видно чималий живіт та обличчя майбутньої матері, яка дуже схожа на Марію. В глядачів навіть не виникло сумнівів в тому, що саме Маша знімала це відео.

Марія Яремчук вагітна

Зірка вже понад 5 років веде закритий спосіб життя та не з’являється на людях. У 2023 році знаменитість виступила на сцені півфіналу конкурсу «Євробачення», а згодом презентувала нову пісню під назвою «Щит і меч».

Ведучі шоу «Ні стида ні совісті» припустили, що ймовірним батьком дитини Марії може бути український співак Олександр Пономарьов. Їхня перша зустріч відбулася у 2012 році на шоу «Голос країни», а після завершення конкурсу вони продовжили своє спілкування. У 2016 році артист зізнався, що у них з Марією роман, а вже через два роки вона завершила кар’єру співачки.

Читайте також:  Ірина Федишин готується втретє стати мамою

Ірина Федишин готується втретє стати мамою

З коханим та прийомними доньками: Наталя Могилевська показала як відсвяткувала Великдень у селі