in

Пугачова та Галкін запалили під «Что такое осень?» на концерті ДДТ на Кіпрі

Алла Пугачова і Максим Галкін днями з’явилися на Кіпрі, де Примадонна вже давно має у власності нерухомість.

Зокрема, зоряне подружжя відвідало концерт гурту ДДТ. На своїй сторінці в Інстаграм Пугачова опублікувала фотографії та відео зустрічі зі своїм давнім другом, лідером ДДТ Юрієм Шевчуком. В одному з кадрів Алла Борисівна з чоловіком позували в концертному залі.

Галкін показав на відео, як вони з Пугачовою в унісон підспівують рокеру його знаменитий хіт Осінь. «Пітер. Юність. Друзі. Концерт ДДТ зібрав нас разом і зробив зустріч незабутньою», — підписала посаду Алла Пугачова.

На інших кадрах 76-річна зірка показала теплу зустріч із друзями після виступу. Пугачова позувала, сидячи на дивані разом із Шевчуком, та опальним російським мільярдером, «іноагентом» Олегом Тіньковим, з яким напередодні провела особисту зустріч у ресторані.

На одній із фотографій Примадонна здалася з Максимом Галкіним та Юрієм Шевчуком, артисти сміялися і всім своїм виглядом випромінювали енергію та позитив. Алла Пугачова не уточнила, коли було знято відео. На офіційному сайті ДДТ зазначено, що гурт виступав у столиці Кіпру Лімассолі 11 травня.

Читайте також. Перше фото за два роки: син Софії Ротару показав, як зараз виглядає 76-річна артистка

«Я повернувся»: хореограф-утікач Влад Яма, який виїхав після повномасштабного вторгнення РФ шокував новиною

Катерина Осадча показала нове фото свого 21-річного сина, який навчається та живе за кордоном