in

Погребувала: єдина дочка Волочкової відмовилася від прізвища матері

Аріадна Волочкова — єдина дочка заслуженої артистки РФ Анастасії Волочкової та композитора Ігоря Вдовіна.

Ще за життя батьків у шлюбі, у дівчини були напружені стосунки з матір’ю, тому коли в 2008 році Волочкова і Вдовін розлучилися, Аріадна перебралася до батька. Незважаючи на те, що скандальна артистка час від часу публікує спільні фото зі спадкоємицею, щоразу виставляючи напоказ те, як вона вітає дочку з днем ​​народження та іншими святами, взаємозв’язок між Анастасією та Аріадною так і не налагодився.

Анастасія Волочкова з чоловіком та дочкою

У недавньому інтерв’ю YouTube-каналу «Москвичка» балерина зізналася, що її 18-річна дочка і все вирішила відмовитися від її прізвища. Волочкова пояснила родом зайнятості дівчини — вона пише вірші і, як і кожен великий поет, хоче писати під псевдонімом.

Волочкова з дочкою Аріадною

«Вона вже соромиться прізвища Волочкова. З одного боку, для мене це прикро, а з іншого, вона мені все пояснила. Сказала: «Мам, я як поет змушена взяти псевдонім». Вона не хоче бути донькою зірки, хоче бути самостійною. Я її поважаю за це. Є багато дітей, які мають імена зоряних батьків. А моя хоче бути самостійною одиницею. Каже: «Мамо, це тобі потрібна публічність». А я: «Так, звісно. Я до неї прагнула. Люблю публічність. Хочу бути відомою російською балериною», — зізналася танцівниця.

Читайте також. «2 місяці, а вже танцює»: Лілія Ребрик зворушила передплатників кадрами з дочкою

У переможців «Євробачення-2024» відібрали кришталевий мікрофон — триває розслідування

«Тебе нема, але пам’ять вічна!» — Усик прибув на бій із Ф’юрі у вишиванці з портретом Олександра Мацієвського