in

«Ледве відкачали»: Мухарський висловився про позицію ексдружини Єгорової та її спробу отруїти його

Шлюб Антіна Мухарського та Сніжани Єгорової з трьома дітьми вважався взірцем сімейного щастя та кар’єрного успіху.

Відтоді минуло багато часу — подружжя скандально розлучилося у 2016 році й кожен пішов своїм шляхом. В своєму останньому дописі у Фейсбук письменник вирішив пригадати, як колишня дружина, яка відкрито підтримала дії російської влади, намагалася йому помститися. 55-річний артист також розповів, як Єгорова радила переїхати в Росію.

«Дружина (яскрава телеведуча) вигризає мозок: зачєм тєбє ето фсьо? Люді над тобой потєшаются. Нє будь ідіотом, давай поєдєм в Москву? Там лучшє платят, а украінци бєдниє і дурниє. Хочеш бить на ніх похожім?» — розповів шоумен.

Антін Мухарський

Проте Мухарський наполегливо стояв на своєму і надалі продовжував демонструвати проукраїнську позицію. Сніжана в свою чергу вирішила помститися чоловіку.

«Колишня дружина стає коханкою Ківи, щоб мати змогу помститися «сошєдшєму с ума націку». Через контрольовані суди на тебе відкривають купу справ за підробними виконавчими приписами… За пів року до війни колишня дружина за підробними документами вивозить до Туреччини трьох неповнолітніх дітей» — додав телеведучий.

Антін Мухарський та Сніжана Єгорова

Нині Мухарський одружений на мистецтвознавиці Єлизаветі Бєльській. Подружжя наразі перебуває за кордоном, де їх намагалися отруїти.

«Виїжджаю з України як батько чотирьох неповнолітніх дітей. В Туреччині нас з Лізою намагалися отруїти, що підтвердила токсикологічна експертиза. Один «шанувальник» подарував пляшечку «освяченого червоного винця з Афону». Ми зробили по ковтку – нас ледве відкачали. Справа й досі висить в турецькій прокуратурі. Звернулися до наших силових структур. «Шанувальник» виявився людиною з 4-ма паспортами, що працює на ФСБ» — шокував актор.

Антін Мухарський та Єлизавета Бєльська

Читайте також: «Тебе нема, але пам’ять вічна!» — Усик прибув на бій із Ф’юрі у вишиванці з портретом Олександра Мацієвського

«Тебе нема, але пам’ять вічна!» — Усик прибув на бій із Ф’юрі у вишиванці з портретом Олександра Мацієвського

«У його країні йде війна» — Ф’юрі не визнав поразки від Усика і заявив про упередженість суддів