in

«Воювати — боюся»: Антін Мухарський відверто відповів, що робить, аби не піти на фронт

Шоумен Антін Мухарський напередодні свого ювілею, який він відсвяткував 14 листопада, поділився з підписниками у відвертою автобіографічною розповіддю під назвою «Платиновому блондину — 55».

В публікації колишній чоловік зрадниці Сніжани Єгорової в іронічному стилі розкрив свої вади, зокрема про лінь і те, як «удає з себе простакуватого», аби бути ближчим до народу. Крім того, письменник чесно відповів, чому не наважується піти на фронт, як це зробили багато його відомих колег-артистів.

Мухарський розповів історію, як, піддавшись загальнонаціональному пориву сміливості, який охопив без винятку всіх українців у перші дні повномасштабного вторгнення, він вступив в ряди територіальної оборони Василькова. Мріючи убити ворога, Антін ледь не позбавив життя працівника СБУ, який їхав затримувати російських диверсантів.

Мухарський зізнався, що боїться іти на фронт

Після цього випадку артист зрозумів, що воювати — то не його, і натомість вирішив зайнятися благодійністю. «Тому волонтерю. Чого тільки не зробиш, щоб в окоп не лізти. Разом з дружиною зібрали на потреби ЗСУ понад 7 мільйонів гривень. Воювати — сцю. Через те дуже морально потерпаю», – щиро зізнався Антін Мухарський.

Читайте також: «Я на колінах перед українським народом!» – куди пропала фанатка Путіна Сніжана Єгорова, яка намагалася перевзутися

Арсен Мірзоян розповів, як відреагував на появу Данильця та Мойсеєнка на похоронах Ніни Матвієнко

Намагався зняти серіал за 33 мільйони: стало відомо скільки заробляє Юрій Горбунов у Раді при Держкіно