in

«Він не ухилянт!»: Ірина Горова розповіла, де мешкають її діти та зять, а також пригадала про Потапа

Колишня дружина скандального репера Потапа Ірина Горова розповіла, де від початку повномасштабного вторгнення проживають її діти.

Музична продюсерка є мамою двох дітей від різних чоловіків. 26-річну доньку Наталю вона народила у першому шлюбі з музикантом Юрієм Горовим, а через 11 років вдруге стала мамою сина Андрія, якого народила Олексію Потапенку.

«Син живе зі мною — у Києві. Коли є бажання і вихідні, то їздить до тата. У нас з Андрієм прекрасні стосунки. З ким найкращі з батьків? Мені здається, з мамою», — поділилася Ірина.

Потап, Ірина Горова та їхній син Андрій

Старша донька знаменитості наразі проживає в Польщі. Рік тому вона вийшла заміж за іноземця. Дівчина часто навідується в гості до матері та до свого чотирьохлапого товариша, якого залишила на виховання Горовій.

«Дочка вийшла заміж, зараз перебуває у Варшаві. До цього жила в Кракові – в неї робота маркетологом в ІТ, може виконувати її з будь-якого місця проживання. Нещодавно була в Києві тиждень, приїде скоро ще на тиждень. Без чоловіка, сама приїздить. Чоловік у неї іноземець, він не ухилянт! Наталя робить все для того, щоб приїхати і побути з нами. А тепер залишила мені ще свою собачку Жоріка, за якою сумує, а я мучаюся, бо багато справ, а за ним потрібен догляд», — додала зіркова мама.

Ірина Горова та її старша донька

Читайте також: «Олексій рідко буває в Україні» — колишня Потапа розповіла чи спілкується Потап із їхнім сином-підлітком

«Виявився слабкою людиною»: близький друг Олега Винника розповів гірку правду про співака

Протверезіла?! Анастасія Волочкова сміливо висловилася про Аллу Пугачову