in

«Серцем з тобою»: Максим Галкін відреагував на ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

В суботу ввечері 25 травня Росія здійснила чергову ракетну атака на Харків, в результаті якої виникла масштабна пожежа в гіпермаркеті.

Російський гуморист Максим Галкін вкотре відреагував на терористичний злочин окупантів. На своїй Інстаграм сторінці шоумен засудив цинічні дії росіян та зізнався, що шокований цим вчинком. Галкін повідомив, що наслідки обстрілу моторошні, адже він забрав життя цивільних людей, а під завалами ще й досі залишаються люди.

До своєї публікації Максим прикріпив фото маленького українця, який здавав матеріал для тесту ДНК. Хлопчик шукає свого батька, який в момент влучання перебував у гіпермаркеті, а наразі вважається безвісти зниклим.

Хлопчик, в якого тато працював в «Епіцентрі» в Харкові, куди поцілила Росія

«Харків, 8-річний хлопчик здає ДНК, його батько не повернувся з роботи. Він працював у відділі декору в харківському «Епіцентрі». Збір ДНК може бути єдиним способом знайти рештки рідної людини або визначити, що серед попелища її немає і дати хитку надію. Яку загрозу становив відділ декору у будівельному торговому центрі для могутньої ядерної Росії? Харків, серцем з тобою», — написав Галкін.

Читайте також: Скандал: Сумська показала фото, на якому застала чоловіка у ліжку із відомою актрисою

Скандал: Сумська показала фото, на якому застала чоловіка у ліжку із відомою актрисою

Юрій Рибчинський оцінив творчість Пивоварова та заявив, що місце Винника ніхто так і не зміг зайняти