in

Юрій Рибчинський оцінив творчість Пивоварова та заявив, що місце Винника ніхто так і не зміг зайняти

79-річний метр української музики, поет-пісняр Юрій Рибчинський в одному з рідкісних інтерв’ю розповів про своє бачення творчості молодих українських виконавців.

Зокрема, жива Національна легенда України високо оцінила талант молодого музиканта Артема Пивоварова. Юрій Євгенович зазначив, що ось так, з ходу стати одним із найпопулярніших співаків країни було складно за всіх часів, і нинішній не виняток. Сміємо припустити, що 32-річному Пивоварову буде приэмно почути, що сам Рибчинський порівняв його з такими зірками, як Назарій Яремчук та Василь Зінкевич.

Артем Пивоварів

Разом з тим, Герой України констатував, що через два роки з часу зникнення Олега Винника з української сцени, його місце так ніхто і не зміг зайняти. Чи це буде під силу Артему Пивоварову — покаже час.

Олег Винник

«Я мало його бачив, а те, що бачив, мені подобається. Ось так увірватися, як Винник, щоб ніхто не знає, і раптом – стати номер один за популярністю. Він свого часу став популярним, як Назарій Яремчук, Василь Зінкевич… Зараз немає Винника та місце вакантне. Чи можна сказати, що Пивоваров займе це місце? Кожен має свою аудиторію, але це не основний напрямок української естради», — висловився Юрій Рибчинський.

Читайте також. «Він не ухилянт!»: Ірина Горова розповіла, де мешкають її діти та зять, а також пригадала про Потапа

«Серцем з тобою»: Максим Галкін відреагував на ракетний обстріл гіпермаркету в Харкові

Ірина Федишин показала рідкісне фото з свекрухою та привітала її зі святом