in

Потап зненацька посміявся з смерті Заворотнюк і викликав обурення підписників

Сьогодні стало відомо, що актриса Анастасія Заворотнюк, яка вже багато років боролася з онкологією головного мозку, програла нерівну битву.

53-річна артистка померла болісною смертю на руках свого чоловіка, у неї залишилося троє дітей — дорослі 28-річна Анна, 23-річний син Майкл та маленька 5-річна дочка Міла. Несподівано, факт смерті викликав порив радості у репера Олексія Потапенко і він поспішив поділитися веселими емоціями зі своїми підписниками в Інстаграм.

Справа в тому, що Заворотнюк у своєму найвідомішому фільмі «Моя прекрасна няня» зіграла роль української дівчини, яка родом з Одеси, яка переїхала до Москви. У комедії часто обігруються звички простушки няні Віки, якій виявилося непросто адаптуватися у столиці.

«Ну що, Настя, було весело грати в образі, який виставляє всіх українок тупими? Добре, що більше не зіграєш», — спробував хайпанути на смерті актриси співак.

Скріншот: www.instagram.com/realpotap

Варто зазначити, що публікація недовго «провисіла» на сторінці Потапенка — незабаром він поспішив видалити невдалий жарт. Однак, це не врятувало його лавини обурення підписників, які досі залишають гнівні коментарі під його останнім фото з Барселони:

  • Показав суть таких, як ти. На смерті хайпитися це дно.
  • Вона зіграла українку, яку полюбив увесь світ, кожен, хто дивився цей серіал. А ти — українець, якого ненавидять навіть українці. Живи з цим. До кінця днів не відмиєшся.
  • Через одну сторіс кінець твоїй кар’єрі і тобі як людині
  • Я ось слухала і пісні Потапа з Настею, і «Прекрасну няню» дивилася, але український народ зганьбив тут тільки ти
  • Чо сторіс то видалив, чорт?
  • Можна бути українцем, росіянином, китайцем, мексиканцем… але головне залишатися людиною. Потап цю роль провалив, на жаль.
  • Таку посмертну промову штовхнути про свою колегу, красиву жінку, яка довго й болісно вмирала, яка не зробила тобі нічого поганого — це дно, днище!
Скріншоти з офіційної сторінки Потапа в Інстаграм

Читайте також: «Не втомлююся говорити про Україну!» — Потап із Барселони зізнався в любові до Батьківщини російською мовою

«Копія тата»: ведуча шоу «Танці з зірками» Іванна Онуфрійчук вперше стала мамою і показала немовля

Олег Скрипка розповів про маму-росіянку і зізнався чи спілкується з родичами з РФ