in

Олег Скрипка розповів про маму-росіянку і зізнався чи спілкується з родичами з РФ

Лідер гурту «Воплі Відоплясова» Олег Скрипка розповів чи залишається на зв’язку з родичами із Росії під час повномасштабного вторгнення.

Співак в інтерв’ю Rostyslove Production зізнався, що припинив спілкування з частиною рідні по маминій ліній, які вірять російській пропаганді. Відомо, що мама Скрипки народилася в РФ, але вже досить тривалий час мешкає в Україні та засуджує загарбницькі вчинки росіян. Проте інколи все ж телефонує своїм родичам із Росії, хоча при розмові намагається уникати теми війни.

«Я не спілкувався. Декілька днів тому мама розмовляла телефоном зі своєю сестрою, а потім – племінницею. Це немає ніякого змісту. Мама у мене мудра жінка. Вони розмовляють про те, хто живий, як себе почувають… А вони починають гнути свою лінію, розповідаючи про «ми самі себе бомбимо» — поділився музикант.

Олег Скрипка з мамою

Скрипка усвідомив, що не має жодного сенсу нав’язувати комусь свою думку.

«Це вже дуже складно зрозуміти їхню логіку. І немає жодного сенсу. Ще до 2008, 2010 року з росіянами були намагання щось розповісти, але 2014 року стало ясно, що це абсолютно беззмістовна історія«, — додав артист

Читайте також: «Не втомлююся говорити про Україну!» — Потап із Барселони зізнався в любові до Батьківщини російською мовою

Потап зненацька посміявся з смерті Заворотнюк і викликав обурення підписників

Віктор Павлік одружився з молодшою на 29 років блогеркою: фото з весілля