in

Пугачова випустила нову пісню, в якій назвала «моральними виродками» тих, хто підтримує війну в Україні

Переступивши поріг 75-річчя Алла Пугачова наче відчула друге подих творчої наснаги.

Буквально за кілька місяців Примадонна випустила більше пісень, ніж за останні кілька років, і зважаючи на все, це лише початок її «пісенного відродження». Адже не дарма Алла Борисівна на свій ювілей створила офіційний YouTube-канал – саме тут тепер регулярно з’являються нові треки.

Передплатники каналу першими змогли почути композицію «Не висовуйся донька», яка з’явилася на сайті 31 травня. Співачка адресувала слова пісні своєї дочки, Крістіні Орбакайте. 53-річна спадкоємиця Алли Борисівни підтримала матір, коли та засудила дії російської влади, внаслідок чого поплатилася — багато концертів Орбакайте були скасовані. У бік Крістіни полетіло чимало прокльонів від прихильників війни з Україною, яких Примадонна завуальовано назвала «моральними виродками».

«Не висовуйся, доню. Посидь у куточку. У куточку. Не кусають у куточку, не клюють. І моральні виродки на голову не плюють», – радить дочці досвідчена Алла Пугачова. Сучасне суспільство Алла Пугачова назвала «дуже хворим», але відразу запитує, а що ж «з них убогих взяти».

Читайте також. «Ти пронісся, мов вітер, повз мою ніжність…» — Алла Пугачова випустила нову пісню про пережиті почуття

«Це наше майбутнє»: Настя Каменських заговорила про дітей

Реакція колишнього коханого Заворотнюк на її смерть шокувала прихильників