in

«Я просто полюбив україночку»: на концерті Ірини Федишин в США на сцену вийшов п’яний росіянин

Українська співачка Ірина Федишин розповіла про неприємний інцидент, який трапився на її концерті в Америці.

У травні виконавиця вирушила концертним туром містами Канади та США. Під час виступу в Міннеаполісі один із гостей неочікувано вийшов на сцену в нетверезому стані та почав нахабно себе поводити. Про цю ситуація артистка детально розповіла на своїй сторінці в Інстаграм.

 “ Я руzzкий!» — гордо заявив чоловік, який був на моєму концерті у Міннеаполісі і вийшов на сцену. Зал був у шоці… і я теж не очікувала такий поворот подій?! що відбувається ?!? Після такої гордої заяви , я відповіла йому: «Мабуть, хочете вибачитися за свою країну? за те що вона кожної ночі кидає ракети і вбиває українських дітей?, цілі сімʼї і родини?! За все що сьогодні робить з Україною?» На що він відповів: « мнє незащто ізвінятса…, я проста палюбіл україночку… » — обурено розповіла Ірина.

Росіянин на концерті Ірини Федишин

Після цих слів Федишин зрозуміла, що на цьому їхній діалог варто завершити, адже росіянин встиг показати своє істинне обличчя. Після чого вона попросила охоронців вивести його із концертної зали.

«Цей руzzkiy трохи хильнув і спалив усю свою гнилу суть. Хоча увесь концерт сидів і вдавав, що підтримує Україну. Ця історія показала наступне: що серед нас багато вовків в овечій шкірі, багато москальських іноагентів, які шпіонять у наших громадах, навіть, у діаспорі. Їхня мета розхитати громаду, робити різні провокації і розсварювати українців, щоб наша єдність десь послаблювалася. Вони лізуть звідусіль і лізуть всюди , у всі сфери, намагаються будь-якими методами проникнути у наше середовище і робити серед нас біду.» — додала зірка.

Ірина Федишин з концертним туром в США

На завершення Ірина звернулася до українців з важливим проханням.

«Друзі, будьмо розумними, тримаймося разом. Попри всі моменти , не дозволяймо розсварювати нас, бо зараз найважливіше — це наша перемога і всі зусилля спрямовуймо тільки туди! Допомагаймо один одному, підтримуймо один одного, гуртуємося , будьмо міцним єдиним кулаком! Бо саме нашої єдності вони найбільше бояться. І наша єдність — це той принцип, який обовʼязково приведе нас до нашої перемоги. Всіх міцно обіймаю! Продовжую працювати на перемогу! Слава Україні! 🇺🇦» —  закликала знаменитість.

Федишин звернулася до українців

Читайте також: Далися взнаки пережиті емоції: невпізнавана Алла Кудлай вперше з 2022 року з’явилася на публіці

Віддалася на першому побаченні і тоді ж завагітніла: киянка Корольова розповіла про бурхливу молодість

«Я практично на Балі» — Джамала показала, як проводить час з новонародженим сином