in

Ірина Федишин показала свіже фото з Валерієм Залужним та подарунок, який отримала від «залізного генерала»

Популярна українська співачка Ірина Федишин, яка зізналася,що вагітна третьою дитиною, зустрілася з Валерієм Залужним.

Незабаром в артистки стартує тур містами США та Канади. Перед поїздкою зірка зустрілася з екс-головнокомандувачем ЗСУ аби владнати деякі справи. Як повідомила Ірина, Залужний допоміг для неї підготувати благодійні лоти, які вона розіграє на своїх концертах, а всі вирученні кошти віддасть на потреби ЗСУ. Також колишній головнокомандувач залишив свій автограф на 25 українських прапорах, які знаменитість продаватиме серед глядачів.

«Перед поїздкою у тур Америкою і Канадою мала честь зустрітися з «залізним генералом». Валерій Залужний побажав успіхів у турі та підписав сувеніри для моїх прихильників за океаном«, — зізналася співачка.

Ірина Федишин та Валерій Залужний
Ірина Федишин та Валерій Залужний

Не залишив Валерій без подарунку і саму Федишин, творчістю якої захоплюється. Він подарував для неї грамоту з написом: «Заохочувальний погляд сталевого генерала заслужила пані Ірина Федишин». Ірина натомість вручила йому чорну футболку зі своїм портретом та ремінь з пряжкою у вигляді гільзи.

Ірина Федишин та Валерій Залужний

«Як же було приємно почути, що генерал цікавиться моєю творчістю і знає пісні. І навіть почути слова — улюблена співачка. Обмінялися подарунками. Ця зустріч була дуже щирою і простою«, — поділилася артистка.

Читайте також: З коханим та прийомними доньками: Наталя Могилевська показала як відсвяткувала Великдень у селі

У Овнів — неприємна ситуація, а у Козерогів — успіх у справах: гороскоп на 8 травня 2024 року

«Любов»: Настя Каменських вперше за тривалий час показала романтичне фото з Потапом