in

Ви жахнулися б! У мережі показали, як виглядала б 75-річна Пугачова без пластики

Нещодавно неперевершена Примадонна радянської естради Алла Борисівна Пугачова відзначила 75-річний ювілей.

Незважаючи на досить поважний вік, співачка виглядає чудово і регулярно демонструє це під час відвідувань різноманітних заходів в Ізраїлі, де вони з Галкіним проживають уже понад два роки. Так, нещодавно зоряне подружжя зірвало оплески залу, коли в унісон із Юрієм Шевчуком заспівали відо

мий хіт «Осінь» під час концерту ДДТ.

Варто визнати, що своєму свіжому вигляду артистка зобов’язана не тільки б’юті-процедурам, а й умілим рукам пластичних хірургів. Так, авторитетний фахівець у цій сфері Дмитро Слоссер зазначав, що Алла Пугачова перенесла близько десятка операцій: «Я думаю, що кількість операцій із підтяжки обличчя, мабуть, скоро наблизиться до десятка штук. П’ять чи шість підтяжок за весь час було проведено. Я пам’ятаю, були не дуже вдалі приклади, коли вона підтягувала обличчя. Але останні, які вона зробила, вони виглядають дуже природно та дуже вражаюче».

Нещодавно адміністратори однієї з фан-груп Пугачової в Інстаграм опублікували відео, створене за допомогою програми, яка відтворила природний вигляд обличчя Алли Борисівни у її віці. Варто відзначити, що результат разюче відрізняється від того, який ми звикли бачити співачку на обкладинках журналів і в Мережі.

Читайте також: 75-річна Пугачова і 47

-річний Галкін з’явилися під час відпочинку на яхті.

Донька — модниця, а син — копія зіркового тата: Альбіна Джанабаєва показала дітей від Валерія Меладзе

Потап повернувся в Україну та показався в провокаційному вбранні